Hotel Riad Les Borjs de la Kasbah

WiFi op de kamer
Strand op 13000 meter
1 Zwembad
Spa

Informatie over Hotel Riad Les Borjs de la Kasbah

Riad Les Borjs de la Kasbahi is een 3-sterren boetiek-hotel (geen officiële sterren-classificatie voorhanden) gelegen op 2000 meter van het Djemaa el Fna plein en 6 kilometer van het centrum van de wijk Guéliz. Een Riad is het equivalent van een Nederlands of Belgisch herenhuis in Arabische stijl met een fontein op de binnenplaats. Deze Riad is eigenlijk een conglomeraat van 6 voormalige woningen en een oude Riad, vandaar dat het verschillende binnenplaatsen heeft. 

Faciliteiten
Hotelgasten kunnen op de kamer en in de openbare ruimtes gratis gebruikmaken van de WiFi verbinding. Riad Les Borjs de la Kasbah beschikt over een klein verwarmd zwembad van 10 bij 5 meter op een binnenterras met een borj, een historische uitkijktoren. Voor de liefhebbers van wellness zijn er in de Spa L'Arganier een ontspanningsruimte, een hamam en massagefaciliteiten. De kok van de Riad geeft kooklessen (500 dirham voor 3 uren les).

Gastronomie
Voor de inwendige mens kunt u terecht in het à-la-carte restaurant Le Jasmin met een Franse en Marokkaanse keuken. Er zijn vegetarische gerechten beschikbaar op het menu. Het ontbijt is in buffetstijl. Bij de patio en het zwembad is een (zwembad)bar met een klein terras. Men schenkt ook lokaal geproduceerde wijnen. Tijdens belangrijke sportwedstrijden staat de televisie aan. 

Kamers
De Riad-kamers zijn voorzien van airconditioning en een televisie. De badkamers hebben een douche, een toilet, en een wastafel met een make-up spiegel en een haardroger. 

Verzorging
Logies en Ontbijt
Half Pension
Vol Pension
Algemeen
WiFi op de kamer (gratis)
WiFi in de openbare ruimte (gratis)
Televisielounge
Locatie
Djemaa el Fna plein op 2 kilometer
Guéliz op 6 kilometer
Luchthaven op 20 kilometer
Wellness
Spa L'Arganier
Relaxruimte
Hamam (Turks bad; tegen betaling)
Massage (tegen betaling)
Zwembaden
Buitenzwembad
Eet- en Drinkgelegenheden
Restaurant Le Jasmin
Ontbijt in de vorm van een buffet
Vegetarische gerechten beschikbaar
Zwembadbar
Animatie
Marokkaanse avonden met muziek