Appartementen Bonaire Fun

WiFi op de kamer
Strand op 300 meter
1 Zwembad

Informatie over Appartementen Bonaire Fun

Bonaire Fun is een 2.5-sterren appartementencomplex gelegen op 50 meter van de zee en op 500 meter van het dichtstbijzijnde strand in Kralendijk. Het centrum van Kralendijk ligt 1200 meter van het complex verwijderd. De witgekalkte huisjes zijn gebouwd in een Mexicaanse stijl met in het midden een patio-tuin met palmbomen, afgezaagde boomstammen om op te zitten en uit beton opgetrokken zitbanken.

Faciliteiten
U kunt in uw appartement en in de openbare ruimtes gratis gebruik maken van de WiFi-verbinding. Verder beschikt het appartementencomplex over een duikschool. Er is een speciale plek om uw duikuitrusting af te spoelen.

Gastronomie
Er is voor de inwendige mens een ontbijtbuffet; in de bar kunt u iets te drinken bestellen. In het centrum van Kralendijk zijn voldoende restaurants en bars beschikbaar om uit te kunnen gaan eten. 

Appartementen
De appartementen zijn voorzien van WiFi (gratis), airconditioning, een ventilator en een televisie. De keuken is voorzien van 4 kookplaten, een koelkast, een broodrooster en koffiezetapparaat. De badkamer bestaat uit een douche, een toilet en een wastafel. De appartementen beschikken over een terras voorzien van een bank een stoel en een bijzettafel. Er zijn 1-kamer, 2-kamer en 3-kamer appartementen (maximaal 4 personen) boekbaar. Er zijn tevens appartementen beschikbaar voor mensen met een mobiliteitsbeperking. 

Verzorging
Logies
Logies en Ontbijt
Algemeen
WiFi op de kamer (gratis)
WiFi in de openbare ruimtes (gratis)
Terras/patio
Tuin
Terras op het dak
Locatie
Zee op 50 meter
Strand op 500 meter
Centrum Kralendijk op 1200 meter
Luchthaven op 3 kilometer
Sport
Duiken (tegen betaling)
Watersporten op het strand (tegen betaling)
Kinderen
Babybedjes beschikbaar
Zwembaden
Buitenzwembad
Eet- en Drinkgelegenheden
Ontbijtrestaurant
Bar