Hotel Academy Hotel Curaçao

WiFi op de kamer
Strand op 3000 meter
Budget
In het centrum

Informatie over Hotel Academy Hotel Curaçao

Hotel Academy Hotel Curaçao is een 2-sterren resort gelegen op 3 kilometer van het strand in het centrum van Willemstad. De zee ligt 300 meter van het hotel verwijderd. Het gele gebouw is in 1878 gebouwd in de historische stadswijk Punda en en is altijd al een hotel geweest; het heeft dus een lange geschiedenis. Het hotel wordt vooral gebruikt door hotelgasten die de bezienswaardigheden van Willemstad willen bezichtigen. Het bijzondere van deze accommodatie is dat veel personeelsleden van de hotelschol zijn en hier worden opgeleid.

Faciliteiten
U kunt op uw hotelkamer en in de openbare ruimtes gratis gebruikmaken van de WiFi-verbinding. U kunt buiten gratis parkeren op een openbare parkeerplaats. Het hotel beschikt niet over een zwembad.

Gastronomie
Het Academy Hotel Curaçao beschikt over een à-la-carte restaurant en een bar. Op de zondagen wordt er in het restaurant geen lunch geserveerd. Het hotel ligt in het centrum van Willemstad en u vindt dus veel restaurants en bars in de directe omgeving van deze accommodatie.

Kamers
De 41 eenvoudig ingerichte hotelkamers zijn voorzien van WiFi (gratis), airconditioning, een telefoon, een flatscreen televisie en een kluisje. De badkamer bestaat uit een douche, een toilet en een wastafel. De warmwatervoorziening is door middel van zonlicht. Als het dus enige dagen achtereen bewolkt is, dan kan het water op uw hotelkamer lauw zijn in plaats van heet. 

Verzorging
Logies
Logies en Ontbijt
Algemeen
WiFi op de kamer (gratis)
WiFi in de openbare ruimtes (gratis)
Receptie
Locatie
Gelegen in het centrum
Strand op 3 kilometer
Zee op 300 meter
Winkels op 100 meter
Pontjesbrug op 300 meter
Eet- en Drinkgelegenheden
À-la-carte restaurant
Bar
Restaurants in de directe omgeving
Bars in de directe omgeving

Geef uw mening over deze accommodatie

CAPTCHA
Wij stellen u de onderstaande vraag om te voorkomen dat bots spam op onze website plaatsen.
Image CAPTCHA
Vul de letters uit de bovenstaande foto in.