Wie zijn wij

Welkom bij Dikke Portemonnee!

Heeft u ook wel eens het idee gehad dat u teveel betaalde voor uw vakantie? Aarzel dan niet, maar vergelijk de aanbieders van de verschillende accommodaties op DikkePortemonnee.nl.

Hoe worden wij betaald?

Als u bij een van de aanbieders een vakantie boekt dan krijgen wij daar een vergoeding voor van de betreffende aanbieder. Onze commissie wordt niet bij uw reissom opgeteld en onze vergelijkingsdiensten zijn voor u dus geheel gratis.

Waarom bij Dikke Portemonnee vergelijken?

Wij proberen u zo onafhankelijk en eerlijk mogelijk te helpen met het vinden van de beste prijzen en de beste deals voor uw portemonnee. Wij slaan uw gegevens niet zelf op, om deze later wederom te gebruiken, maar wij sturen u na de vergelijking, die op onze website DikkePortemonnnee.nl plaats vindt, direct door naar de website van de betreffende aanbieder waarbij u uw reis kunt boeken. Eenvoudiger kan het niet.

U staat bij ons altijd centraal

Wij hebben getracht om onze website zo eenvoudig en simpel mogelijk in te richten, zodat het voor iedereen mogelijk is om een goede vergelijking te maken. Mocht er op onze website iets niet duidelijk zijn, dan stellen wij het zeer op prijs als u ons daarover informeert, zodat wij onze website snel kunnen aanpassen en verder kunnen verbeteren. Hier vindt u onze contactgegevens.

Voordelen vergelijken op Dikke Portemonnee.nl op een rij:

1. Dikke Portemonnee vergelijkt aanbieders in Nederland
2. Bij ons kunt u onafhankelijk vergelijken

Meewerkende ondernemingen

DikkePortemonnee.nl is een handelsnaam van Best Value Travel B.V., gevestigd te Blaricum.

DikkePortemonnee.nl
Mosselweg 14
1261XC Blaricum
E-mail: dikkeportemonnee@gmail.com
Tel. 035-5318844
Andere gegevens:
BTW NL857924862B01
KvK 69575266